Since

2014

SP9RT HOUSE neix de la necessitat d’unir restauració de proximitat amb esport. La decoració està basada en un ambient mediterrani esportiu, volent oferir als nostres clients la màxima comoditat , per així gaudir d’un bon menjar de proximitat, acompanyat de l’esdeveniment esportiu del moment i una bona “Estrella”.
La nostra filosofia de cuina és obtenir els ingredients de la més alta qualitat a un preu molt ajustat a les necessitats de la clientela, oferint una àmplia carta d’hamburgueses de carn de vacuna, pollastre i vegetals, a més de disposar de les nostres tapes d’autor i amanides, tot de la mà del nostre xef.
Com no en tenim prou , SP9RT HOUSE vol ser parada obligatòria de la nit Mataronina amb una gran assortit de cocktails Tiki i destil·lats (ginebres, roms, whiskys...) a un preu assequible , i sempre ben servits amb una “copa de balon”.

La nostra

FILOSOFIA

"Un dia sense un somriure és un dia perdut" - Johan Cruyff

1. Il·lusió
Amb la il·lusió i el desig de ser un restaurant on el protagonista sigui el client, l'equip humà d'Esp9rt house el forma gent jove amb un objectiu clar: la qualitat i el recolzament d'un producte de qualitat.
2. Cuina.
La nostra cuina és propera, on el nostre xef personalitza cadascun dels seus plats adaptant-los als seus criteris i als nous temps. Es un resultat d'un acurat treball de selecció, on el producte de proximitat ens compromet cada dia.
3. Qualitat.
Treballem amb un objectiu clar: la qualitat humana en el servei conjuntament amb la qualitat ens el nostres plats. Per això, la nostra cuina es un sentiment conjunt que va desde els fogons fins a la taula.
4. Experiència
Finalment, l'equip d'Esp9rt House intenta que cada àpat sigui una experiencia única no nomes pel paladar del client sino per tot allò que envolta la nostra filosofia.

La nostra

GALLERY

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available.